Ποιοι Είμαστε

PANAYOTIS Rent a Car – Motorent από το 1981

Η επιχείρηση μας είναι η πρώτη στο νησί που παρέχει αξιόπιστες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες για ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, δίκυκλα και ποδήλατα στα Κύθηρα. Με εμπειρία και συνέπεια στην υψηλή ποιότητα και ασφάλεια των οχημάτων μας, φροντίζουμε για την άνετη μετακίνηση σας, για ευχάριστες και ανέμελες διακοπές στο νησί της Ουράνιας Αφροδίτης, τα Κύθηρα.

Αναπαραγωγή Βίντεο

PANAYOTIS Rent a Car – Motorent since 1981

είναι η μεγαλύτερη και με εμπειρία 40 ετών εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων στα Κύθηρα. Διαθέτει τον μεγαλύτερο στόλο επώνυμων αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών στις καλύτερες τιμές στο νησί.

Τέσσερα (4) Σημεία Εξυπηρέτησης

Η μοναδική επιχείρηση ενοικίασης οχημάτων στο νησί, με νόμιμα γραφεία (άδεια Ε.Ο.Τ). Στο Αεροδρόμιο Κυθήρων, στο Λιμάνι Διακοφτίου, στα τουριστικά χωριά Καψάλι, και Αγία Πελαγία. Παραδίδουμε το όχημά σας σε σημείο της επιλογής σας, πέραν των παραπάνω προαναφερθέντων γραφείων.

Για το τέλειο ταξίδι

Για να κάνετε το ταξίδι σας ασφαλές. ευχάριστο και να ζήσετε ονειρεμένες διακοπές  ξοδεύοντας λιγότερα και απολαμβάνοντας περισσότερα, δοκιμάζοντας καινούργιες εμπειρίες με το αυτοκίνητο των ονείρων σας η επιλογή σας είναι μόνο μια η Panyiotis Rent a Car. Μια υπηρεσία που σας φροντίζει.

Παροχές

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν οδική ασφάλεια, άμεση αντικατάσταση σε περίπτωση ζημιάς, οδικούς χάρτες, προτάσεις διαμονής και περιηγήσεων, καθώς και 24ωρη υποστήριξη επικοινωνίας πελατών.

.

Panayotis Chauffeur Service

Εκτός από της παραπάνω παροχές, η Panayotis Rent a car – Motorent, που είναι η μεγαλύτερη επιχείρηση ενοικίασης οχημάτων στα Κύθηρα, διαθέτει για κάθε μετακίνηση δική σας ή των συνεργατών σας, προσωπικό οδηγό με την μοναδική υπηρεσία Chauffeur Drive Service (αρ.αδείας: ΑΤΤ2728-24/06/2015). Έτσι τώρα κάθε μετακίνηση σας γίνεται μια εύκολη και ασφαλής υπόθεση!